// Politica de confidentialitate

Toate datele colectate in momentul accesarii site-ului www.Silveriani.ro sunt prelucrate in conformitate cu prevederile legale existente.

Acest site este protejat de  reCAPTCHA si de Google. Vezi detalii despre Politica de confidentialitate si Termenii Google.

Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletine informative, newslettere, facilitarea comunicarii cu clientii Societatii, informarea acestora cu privire la functionarea site-ului, etc.

Prin inregistrarea ca utilizator al  Silveriani.ro va vom solicita urmatoarele date personale: numele si prenumele, adresa de e-mail si telefonul, date folosite exclusiv in vederea facturarii, livrarii si comunicarii directe cu dvs in calitate de Client al serviciului Silveriani.ro. 

Informatiile din formularul de comanda nu vor fi furnizate unei terte parti decat in urma unei cereri explicite din partea Clientului.

Pe site-ul www.Silveriani.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de dialog@silveriani.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Acest site este intretinut si administrat de Meru Organic Cosmetic SRL, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/10006/2009, avand cod unic de inregistrare RO26077830.

// Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele stocate de catre noi sunt cele furnizate de catre dvs. in momentul crearii contului/plasarii comenzii: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail, lista produse comandate, toate acestea fiind necesare pentru a se putea onora comanda. Unele dintre aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in vederea confirmarii comenzii (e-mail, telefon), livrarii produselor (numar de telefon, adresa) sau trimiterii de catre oferte promotionale (e-mail).

Vor fi solicitate datele dvs. cu caracter personal in situatii ca cele enumerate mai jos:

 • la crearea unui cont de utilizator
 • la plasarea unei precomenzi/comenzi pe site si la operarea acestea in depozit
 • la facturare
 • in momentul in care ne contactati telefonic/e-mail
 • atunci cand participati la una dintre campaniile noastre promotionale
 • atunci cand ati acordat permisiunea unora dintre furnizorii sau partenerii nostri comerciali de a face schimb de informatii cu noi privind datele dvs. (de pilda firma de curierat, procesatorul de plati online)

Datele dvs. vor fi utilizate in urmatoarele scopuri:

 • procesarea unei precomenzi/comenzi si notificarea dvs, privind stadiul acesteia
 • facturare
 • oferirea de acces la magazinul nostru si la oricare dintre serviciile si produsele pe care le prezentam
 • furnizarea si livrarea produselor comandate (astfel pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal compania de curierat Fan Courier si cea care proceseaza platile online atunci cand ati ales sa efectuati plata cu un card bancar)
 • trimiterea de notificari, oferte, discounturi si informatii specifice
 • identificarea clientului 
 • in eventualitatea in care putem prevedea/combate anumite fraude de securitate cibernetica – conform prevederilor legale in vigoare datele dvs. vor putea fi transmise autoritatilor competente

Colectam asadar datele in vederea unei bune desfasurari a serviciului de comert online (e-commerce).

Silveriani.ro nu are acces la informatii privind parole, carduri bancare sau alte date sensibile, de aceea va atentionam ca dvs, sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a acestora; societatea care administreaza site-ul nu este responsabila in cazul in care terti afla de la dvs, intentionat sau nu, date privind contul de utilizator, parole etc.

Aveti oricand dreptul de a solicita o copie a datelor de client pe care le detinem. De asemenea puteti modifica sau sterge datelele cu caracter personal fie accesand personal contul de utilizator, fie solicitand ajutorul nostru telefonic sau la adresa de e-mail dialog@silveriani.ro. 

Va recomandam sa accesati link-urile de mai jos ce trimit la legislatia dedicata protectiei si prelucrarii datelor cu caracter personal: 

 1. Regulamentul nr.679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului Uniunii Europene
 2. Legea nr.506/2004 
 3. Legea nr.677/2001

Va rugam totodata sa cititi mai multe si despre modulele Cookies.

Continuarea navigarii pe site-ul Silveriani.ro reprezinta acceptarea de catre dvs. a acestei Politici de confidentialitate si de prelucrare a datelor personale si a Politicii de utilizare a modulelor Cookies.