HYDROPHIL

Hydrophil, numele ales de producatorul german, s-ar traduce prin “Iubirea fata de apa” si atrage atentia asupra protejarii acestei resurse vitale a vietii. Produsele Hydrophil sunt de aceea water-neutral, adica sunt fabricate cu multa responsabilitate fata de consumul apei, sunt vegane, din bambus si bumbac de pilda si nu contin substante daunatoare (cum ar fi de exemplu Bisphenol A regasit in majoritatea periutelor de dinti obisnuite).  Nici un produs nu a fost testat pe animale si nu contine ingrediente de origine animala.

cruelty-free-Blue

Bambus ecologic

fara Bisphenol-A

bumbac natural

eco friendly

apa-de-gura-hydrophil

Apa de gura 100ml

Apa de gura ce contine ulei de menta, ulei de masline, salvie si arbore de ceai.  Fara fluor, cu ingrediente provenite din cultivarea organica controlata.

burete_konjac_opt1

Burete Konjac 5g

Realizat din radacina plantei Konjac - este ideal pentru curatarea, peeling-ul si masajul delicat al pielii. Ofera umiditate si ajuta, datorita proprietatii sale alcaline, piele predispusa la acnee.

Hydrophil-betisoare-urechi

Betisoare urechi 100b

Betisoarele sunt fabricate din bambus si bumbac moale. Sunt vegan, water-neutral si  100% biodegradabile.

Hydrophil-Etui-2

Etui bambus

Etui-ul din bambus natural ofera protectia complet ecologica pentru periuta dvs. de dinti atunci cand plecati in calatorie. 

Hydrophil-Kids-soft-blue-periuta-de-dinti-naturala-

Periuta copii Blue

Periuta de dinti  copii (3-14 ani) culoare Albastru - bambus natural cu perii extra-soft, ofera combinatia perfecta pentru curatarea temeinica a dintilor si protectia gingiei. Fara BPA.

Hydrophil-Kids-soft-red-periuta-de-dinti-naturala

Periuta copii red

Periuta de dinti  copii (3-14 ani) culoare Rosu - bambus natural cu perii extra-soft, ofera combinatia perfecta pentru curatarea temeinica a dintilor si protectia gingiei. Fara BPA.

Hydrophil-Saculet-sapun

Saculet sapun

Saculet pentru sapun realizat din planta sisal. Datorita texturii sale ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii, contribuind la mentinerea unei pieli fine si stralucitoare.

Hydrophil-pahar-1

Pahar periute

Paharul este realizat prin inovatia Arbolend® - nu contine plastic, petrol sau BPA, fiind sigur si pentru alimente. Produs din materii prime regenerabile: celuloza, ceara, lignina.

Hydrophil-pahar-1-KIDS-2

Pahar periute kids

Paharul este realizat prin inovatia Arbolend® - nu contine plastic, petrol sau BPA, fiind sigur si pentru alimente. Produs din materii prime regenerabile: celuloza, ceara, lignina.

Hydrophil-medium-blue-periuta-de-dinti-naturala

Periuta Light Blue

Periuta de dinti culoare Albastru - bambus natural cu perii medium-soft, ofera combinatia perfecta pentru curatarea temeinica a dintilor si protectia gingiei.

Hydrophil-medium-red-periuta-de-dinti-naturala

Periuta Red

Periuta de dinti culoare Rosu - bambus natural cu perii medium-soft, ofera combinatia perfecta pentru curatarea temeinica a dintilor si protectia gingiei.

Hydrophil-medium-green-periuta-de-dinti-naturala-

Periuta Green

Periuta de dinti culoare Verde - bambus natural cu perii medium-soft, ofera combinatia perfecta pentru curatarea temeinica a dintilor si protectia gingiei.

Hydrophil-medium-natur-periuta-de-dinti-naturala

Periuta Natural

Periuta de dinti culoare Natural - bambus natural cu perii medium-soft, ofera combinatia perfecta pentru curatarea temeinica a dintilor si protectia gingiei.

Hydrophil-soft-blue-periuta-de-dinti-naturala

Periuta Dark Blue

Periuta de dinti culoare Albastru - bambus natural cu perii extra-soft, ofera combinatia perfecta pentru curatarea temeinica a dintilor si protectia gingiei.

hydro-anti-bacterial-logo-177x120-2x
hydro-neue-borsten-icon-217x218-2x
logo-vegetarierbund-177x120-2x
logo-gogreen-177x120-2x