Organic & Natural

Silveriani.ro s-a nascut din pasiunea pentru produse cosmetice organice de cea mai inalta calitate si ingrijirea personala atenta. Filosofia noastra are in vedere conceptul de frumusete definit de sanatatea trupului si de procesul prin care ne putem imbunatati viata folosind produse cosmetice organice, certificate, cu standarde si istoric de productie de elita.

Toate produsele noastre sunt certificate ECOCERT, Cosmebio si alte organisme de acreditare recunoscute la nivel mondial. 

Ganduri si stil de viata

Silveriani.ro reflecta viziunea oamenilor care impartasesc dragostea pentru un stil de viata sanatos, cu tot ceea ce deriva din viata armonioasa si modul in care ne ingrijim. Misiunea noastra certa este de a imbina pasiunea pentru produse cosmetice organice cu sanatatea rezultata din folosirea lor. Crezul nostru este ca asa putem transforma viata noastra intr-una mai curata. Ingrijirea naturala ne reprezinta in totalitate si ne dorim sa construim un viitor sustenabil in ceea ce priveste intelegerea si educatia folosirii produselor de cea mai buna calitate.

Suntem permanent in cautarea celor mai bune solutii pentru probleme de zi cu zi asa ca s-ar putea sa nu avem toate raspunsurile pentru toti. De aceea va stam la dispozitie pentru orice intrebare legata de produse si modul in care acestea va pot ajuta in exprimarea frumusetii prin folosirea corecta a produselor cosmetice naturale, organice. 

Speram ca veti indragi conceptul nostru pe cat il iubim noi. 

Cu drag, 

echipa Silveriani